Welkom in from Yacht Club van Anseremme


De Yacht Club van Anseremme (Y.C.A) is a veziervaart van de Boven-Maas promoot. From Club is gesitueerd 5km ten zuiden van Dinant, in from Belgische provincie Namen.
Tussen of prachtige rotsen van Freyr in Moniat kan je genieten van de rust in het unieke landschap. In het centrum van Anseremme, op wandelafstand, bevinden zich 2 supermarkten, een apotheek, een slager, een bakker, een tavern, een frituur, enkele restauranten in een handelaar in gasflessen.
In de Moniathaven van Anseremme, to buy a pittoresk brugje (doorvaarhoogte van 3.40m) kunnen boten aanmeren met een lengte van max. 15m max. 14 nachten. Ieder ligplaats is voorzien van elektriciteit (max.10A) in water. De Moniathaven heeft een capaciteit van 50 vast ligplaatsen in 10 ligplaatsen voor de bezoekers. From maximsnelheid in de haven is 3km / h. Yesterday bevindt zich ook het Clubhouse.
Op ongeveer 500m stroomafwaarts bevindt zich de haven "Quai van Geert" puts een capaciteit van 15 vast ligplaatsen into 5 ligplaatsen voor de bezoekers. Iedere ligplaats is voorzien van water in elektriciteit (max.6A).
In het Clubhouse heerst er steen een vriendschappelijke sfeer. I kan er genieten van een streekbiertje, een lekkere maaltijd, snacks, ijsjes, wafels, enz. .We ontvangen ook met plezier familieleden en genodigden van de pleziervaarders. Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd met BBQ in soms gevolgd door in een inavond of een Karaoke.
Yesterday kan je ook gebruik maken van sanitary installaties, showers, wasautomaat in droogkast.
Anseremme plus de données